Acindria Erhvervspsykologer

Erhverv

Vi bruger psykologien til at udvikle mennesker, både personligt og på ledelses- og teamniveau. Vi er specialiserede i at arbejde med det hele menneske - på kanten mellem det personlige og det professionelle. Vi hjælper til at skabe en større forståelse for problematikker og udfordringer, som et individ, et team eller en organisation står overfor og peger på konkrete handlemuligheder, altid med mennesket i centrum. Vi samarbejder med med små og store virksomheder og tilbyder en række psykologydelser, der er skræddersyet til den enkelte virksomhed. Vores psykologteam rummer også dygtige foredragsholdere, som holder inspirerende oplæg, som indeholder psykologiske perspektiver på forskellige emner.

LEDELSESSPARRING

Ledelsesudvikling gør dig bedre til at håndtere udfordringer og forandringer. Som leder skal du formå at nå virksomhedens mål og samtidig være en motiverende og nærværende leder. Lederpositioner kan være ensomme og det kan være svært at finde en upartisk sparringspartner, når man sidder i lederrollen.

Ledelsesudvikling vil typisk også have et personligt udviklingsperspektiv. Hos Acindria ser og forstår vi menneskers adfærd ud fra den sammenhæng, de indgår i. Vi hjælper med at skabe større forståelse for tanke- og handlemønstre, og peger på konkrete handlemuligheder, som hjælper dig til at håndtere lederrollen.

Medarbejderudvikling

Acindria ser og forstår menneskers adfærd ud fra den sammenhæng, de indgår i. Vi skaber gennem oplysning og udredning en større forståelse for de problematikker som et individ eller en organisation står overfor, samt peger på konkrete handlemuligheder. Acindria bringer menneskers ressourcer og talenter i spil og gør dem synlige.

Vi sætter med andre ord fokus på uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre, som kommer i vejen for performance og trivsel.

Udbyttet er bl.a. frigørelse af ressourcer, afdækning af handlemuligheder og indsigt i egne tanke- og handlemønstre.

TEAMUDVIKLING

Gennem en række efterprøvede metoder og værktøjer synliggør vi menneskers talenter og skaber et fælles sprog for vores forskellige kompetencer. Dette skaber øget samarbejde, bedre performance og øget trivsel.

Vi udvikler løbende nye koncepter for teamudvikling i tæt samarbejde med andre virksomheder. Koncepterne imødekommer konkrete behov hos virksomhederne og er skabt ud fra en nysgerrig og innovativ tilgang.

Læs mere om vores samarbejde og koncept med Escape Factory, Talent Quest, hvor vi tester jeres talenter og sætter dem i spil i escape rooms. Kontakt Senior Projektleder Tinna Stengaard for yderligere information og priser.

Testimonials

Escape Factory

“Igennem vores samarbejde med Acindria, har vi fået mulighed for at løfte vores Escape room til et nyt niveau inden for teamoptimering og udvikling. Acindrias psykologfaglige vinkler og udviklingsværktøjet ”Play Your Talent” er en utrolig spændende kombination, der i sammenspil med oplevelsen i vores rum, kan sætte fokus på og styrke dynamikken i enhver arbejdsgruppe.”

Play Your Talent

“I Play Your Talent har vi indgået et stærkt samarbejde med Acindria med det at formål at styrke de psykologiske samtaler med et underbyggende værktøj, der kan løfte den enkelte til en endnu stærkere personlig udvikling.”

Ilona kongsgaard, jobcenter aarhus

Jobcenter Aarhus har haft et godt samarbejde med Acindria i mange år. Selvom situationen på beskæftigelsesområdet har været skiftende, så har Acindria altid været en af de virksomheder, som hjulpet vores kandidater/dimittender til at få erhvervserfaring.
Acindria har efter oplæring af kandidaterne, givet dem mulighed for at arbejde inden for deres arbejdsområde i ordinære jobs.

Kontaktperson:
Senior projektleder Tinna Stengaard

+45 3060 3309

Symbol som tager dig til booking sidenTil Top symbol