Mød vores psykologer - Aarhus


Hos Acindria vægter vi den faglige kvalitet. Vi sikrer kvaliteten af vores arbejde gennem supervision, sparring og faglig opkvalificering. Vores autoriserede psykologer yder supervision og sparring på kerneopgaven, og således skaber vi også muligheder for nyuddannede psykologer, som under vores vinger kan vokse og dygtiggøre sig.

Klik ind på den enkelte psykolog og læs mere.

”Jeg tror på, at man som menneske altid kan være i nuet, også selvom der er smerte i det, og opnå at leve livet på en værdibaseret og værdifuld måde”

Læs mere

Randi Hvid Poulsen

Ledende PSYKOLOG, aarhus

“Sammen kan vi oparbejde en tillid, og en tiltro til dig selv, om at du kan gå ud og skabe de forandringer, du har brug for”

Læs mere

Giulia Leonessi

PSYKOLOG, aarhus

heba hamid

PSYKOLOG, aarhus

heba hamid

PSYKOLOG, aarhus

"I et trygt terapeutisk rum, kan der tales om svære emner og arbejdes med vanskelige følelser"

Læs mere

"Jeg vægter højt, at du går fra mig med en fornemmelse af, at du føler dig styrket; hvad end det er med flere handlemuligheder, med større forståelse af dine udfordringer, eller med øget indsigt i alt det rigtige, du gør for at hjælpe dig selv."

Læs mere

Lisbeth Dahl Petersen

Autoriseret psykolog, Aarhus

heba hamid

PSYKOLOG, aarhus

JEanette øland

autoriseret PSYKOLOG, aarhus

" Det har stor betydning for mig at du går fra vores samtaler med en følelse af at blive mødt og set som den du er og at du går fra vores samtaler med en fornyet styrke og tro på dig selv og fremtiden"

Læs mere