Mød vores psykologer - Aarhus


Ethvert godt samarbejde med din psykolog starter med et godt match. Hos Acindria har vi mange dygtige psykologer, som repræsenterer forskellighed i person og faglighed. Vi vægter det gode match, hvor du føler dig tryg og imødekommet.

Klik ind på den enkelte psykolog og læs mere.

”Jeg tror på, at man som menneske altid kan være i nuet, også selvom der er smerte i det, og opnå at leve livet på en værdibaseret og værdifuld måde”

Læs mere

Randi Hvid Poulsen

Ledende PSYKOLOG, aarhus

“Vi vil bruge tid på at skabe indsigt i mønstre og dynamikker i dit liv, som du formentlig ikke var opmærksom på før du kom. Dette skal være med til at hjælpe os med at finde en anden og mere værdifuld retning for dig i dit liv.”

Læs mere

Giulia Leonessi

PSYKOLOG, aarhus

heba hamid

PSYKOLOG, aarhus

heba hamid

PSYKOLOG, Aarhus

"I et trygt terapeutisk rum, kan der tales om svære emner og arbejdes med vanskelige følelser"

Læs mere

"Jeg vægter højt, at du går fra mig med en fornemmelse af, at du føler dig styrket; hvad end det er med flere handlemuligheder, med større forståelse af dine udfordringer, eller med øget indsigt i alt det rigtige, du gør for at hjælpe dig selv."

Læs mere

Lisbeth Dahl Petersen

Autoriseret psykolog, Aarhus

heba hamid

PSYKOLOG, aarhus

Jeanette Aarhus autoriseret psykolog

JEanette øland

autoriseret PSYKOLOG, aarhus

" Det har stor betydning for mig at du går fra vores samtaler med en følelse af at blive mødt og set som den du er og at du går fra vores samtaler med en fornyet styrke og tro på dig selv og fremtiden"

Læs mere

heba hamid

PSYKOLOG, aarhus

Stephie Aarhus Autoriseret psykolog

Stephie schytte heidemann

autoriseret PSYKOLOG, aarhus

" Jeg forholder mig altid til det enkelte menneske, jeg møder og vurderer undervejs, hvad der vil være mest hjælpsomt for ham/hende i den pågældende situation."

Læs mere

Vores Aarhus afdeling:

Til Top symbolSymbol som tager dig til booking siden