Mød vores psykologer - Aarhus


Ethvert godt samarbejde med din psykolog starter med et godt match. Hos Acindria har vi mange dygtige psykologer, som repræsenterer forskellighed i person og faglighed. Vi vægter det gode match, hvor du føler dig tryg og imødekommet.

Klik ind på den enkelte psykolog og læs mere.

”Jeg tror på, at man som menneske altid kan være i nuet, også selvom der er smerte i det, og opnå at leve livet på en værdibaseret og værdifuld måde”

Læs mere

Randi Hvid Poulsen

Ledende PSYKOLOG, aarhus

“Vi vil bruge tid på at skabe indsigt i mønstre og dynamikker i dit liv, som du formentlig ikke var opmærksom på før du kom. Dette skal være med til at hjælpe os med at finde en anden og mere værdifuld retning for dig i dit liv.”

Læs mere

Giulia Leonessi

PSYKOLOG, aarhus

heba hamid

PSYKOLOG, aarhus

sine maria helldén

autoriseret PSYKOLOG, Aarhus

" Det er vigtigt, at vi arbejder på en måde, der giver mening for dig; hvor du føler dig støttet og oplever at kunne navigere i det, som er udfordrende med ny indsigt, styrke og glæde."

Læs mere

" Det har stor betydning for mig at du går fra vores samtaler med en følelse af at blive mødt og set som den du er og at du går fra vores samtaler med en fornyet styrke og tro på dig selv og fremtiden"

Læs mere

jeanette øland

Autoriseret psykolog, Aarhus

heba hamid

PSYKOLOG, aarhus

stephie schytte deidemann

autoriseret PSYKOLOG, Aarhus

" Jeg forholder mig altid til det enkelte menneske, jeg møder og vurderer undervejs, hvad der vil være mest hjælpsomt for ham/hende i den pågældende situation."

Læs mere

" Hvis livet belastes over længere tid, kan man opleve ensomhed, ængstelse eller tristhed. Det er min erfaring, at terapi kan være hjælpsom på forskellig vis."

Læs mere

julie sigsgaard

Autoriseret psykolog, Aarhus

" Jeg ser det som min fornemste opgave at skynde mig langsomt og hjælpe dig hjem til dig selv – til dine værdier, følelser, muligheder, behov, egenomsorg, ressourcer og nuet."

Læs mere
Lille Anna Klein Juhl

Anna klein Juhl

Autoriseret psykolog, Aarhus

Vores Aarhus afdeling:

Til Top symbolSymbol som tager dig til booking siden