Autoriseret psykolog, Vejle

Inalu Kjærsgaard Buur

Jeg er autoriseret psykolog og har gennem nogle år arbejdet med børn, familier, daginstitutioner og skoler. I mit nuværende arbejde hos Acindria arbejder jeg primært med mennesker med belastningsreaktioner forårsaget af udfordringer på jobbet eller i privatlivet. Jeg bruger min brede viden om mennesker til at forstå den helhed, du er en del af. I dette vil jeg være nysgerrig på at forstå dig, og jeg vil møde dig med empati og rummelighed. Du kan forvente af mig, at jeg er tydelig med mine faglige anbefalinger, men jeg vil altid respektere dine valg.

Samtalerne
Når man ikke trives, kan man let komme til at tænke, at der er noget galt med én og tænke dårlige tanker om sig selv. Sådanne tanker kan vi tale om i vores samtaler og blive klogere på, hvad der er på spil. Vi vil typisk have fokus på egenomsorg og aktiviteter, der gør dig godt. Dette ser jeg som vigtigt, når man er blevet bragt ud af kurs psykisk. Målet er at fremme din trivsel og dit overskud. Relationer er vigtige for os mennesker, og derfor vil jeg i samtalerne ofte være optaget af både relationer, der fungerer godt og relationer, hvor noget udfordrer. Det kan dreje sig om familie, venner og professionelle relationer.

Metoder
Metodisk tager jeg udgangspunkt i Kognitiv adfærdsterapi og Compassionfokuseret terapi. Det er vigtigt for mig, at metoderne ikke føles besværlige eller kunstige, så jeg gør mig umage med, at vi arbejder på en måde, der føles hjælpsom og giver mening for dig. De terapeutiske metoder bruger jeg til at hjælpe dig med at skabe bedre overblik over og forståelse af

Inalu Kjærsgaard Buur | Autoriseret psykolog Vejle

dine tanker, følelser og reaktioner. Vi finder måske sammen ud af, at der er vaner, tanke- eller handlemønstre, der skal ændres eller modereres for at du bedre kan trives.

N.B. Jeg tager ikke imod klienter med lægehenvisning.

telefon

+45 30 61 18 30

Symbol som tager dig til booking sidenTil Top symbol