CHEF PSYKOLOG, Aarhus
Founder, Bestyrelsesformand

Jette Goller Kloth

Jeg er autoriseret psykolog med mere end 25 års erfaring inden for det kliniske og det erhvervs- og organisationspsykologiske område. Jeg har min uddannelse fra Aarhus Universitet (1994) og fra J.F. Kennedy University, CA. (1992) samt har en tidligere international handels- og økonomi uddannelse.

Metoder

Grundlæggende har jeg en systemisk anerkendende tilgang til klienter og til verden. Jeg sætter mig ikke til dommer over, hvad der er rigtigt og forkert for den enkelte på det personlige niveau. Mit fokus er at arbejde med udvikling af positiv energi samt skabe positiv forandring og balance på alle niveauer biologisk, psykologisk, psykosocialt og organisatorisk. Jeg tager altid udgangspunkt i det som giver mening for den enkelte og inddrager de metoder, som er hensigtsmæssige i en given situation. Jeg arbejder både systemisk, kognitivt og oplevelsesorienteret med metoder indenfor de enkelte retninger.

Behandling

I klinikken hos Acindria arbejder jeg med mennesker med alvorlig sygdom, traumer, ulykker, kriser såvel som personlig udvikling. Mit speciale er at arbejde med forskellige former for stress både i privatlivet og i arbejdslivet. Jeg tilbyder med andre ord både klinisk behandling såvel som arbejdspsykologisk og organisatorisk rådgivning og bevæger mig gerne på linjen mellem det private og det professionelle, samt den indflydelse som de to områder har på hinanden. Det er mit speciale at arbejde på denne linje.

Du kan læse mere på min LinkedIN profil her

billede af jette
Telefon symbol

+45 20 73 70 79

Booknings symbolTil Top symbol