Autoriseret psykolog, Aarhus

Julie Sigsgaard

Jeg er autoriseret psykolog og arbejdermed mange forskellige problemstillinger. Jeg har, siden jeg blev færdiguddannet i 2011, arbejdet som både arbejdspsykolog og klinisk psykolog. Jeg har erfaring med forskelligartede problemstillinger herunder angst, depression, stress og fysisk sygdom. 

Hvis livet belastes over længere tid, kan man opleve ensomhed, ængstelse eller tristhed. Det er min erfaring, at terapi kan være hjælpsomt på forskellig vis. Jeg oplever at selv kortere behandlingsforløb kan hjælpe. Noget af det hjælpsomme består i at få sprog for de oplevelser og vilkår, der belaster. Min arbejdsmæssige tilgang er primært eksistentiel og psykodynamisk. Jeg har ligeledes erfaring med at arbejde med kognitive behandlingsmanualer.

Flere af de mennesker, jeg har arbejdet med igennem årene, har ligeledes haft forskellige udfordringer i relation til arbejdslivet, hvorfor jeg har erfaringer med at arbejde med mennesker, der oplever arbejdsmæssigt stress og pres. Min tilgang til disse udfordringer i relation til arbejdspladsen, vil altid være præget af min grundindstilling, at det meste kan forbedres i en god dialog med arbejdspladsen. 

N.B. Jeg tager ikke imod klienter med lægehenvisning.

Julie Sigsaard | Autoriseret psykolog
Telefon

+45 30 16 16 81

Symbol som tager dig til booking sidenTil Top symbol