Autoriseret psykolog, Skanderborg

Sarah Wulff Madsen

Som psykolog i Acindria er mit mål at hjælpe dig bedst på vej videre i livet. Jeg hjælper og behandler mange forskellige problemstillinger om end, det er vedrørende stress, angst, depression, parforhold, livskrise, sorg eller andet. Mit mål er altid at skræddersy et forløb efter dine behov og problemstillinger. Du skal se et forløb ved mig som et samarbejde, hvor vi fælles finder den rette vej for dig.  

Redskaber
Når mange vælger at gå til psykolog, har de tanken om at skulle tilegne sig redskaber til at håndtere noget bestemt i deres liv. Men redskaber kan være mange ting. Et redskab kan være viden og forståelse om din situation og dine reaktioner. Et redskab kan også være konkrete handlinger, som kan skabe forandring i din hverdag. Til sidst kan et redskab være at bedre kunne acceptere nogle af de ting, som livet smider vores vej. Når du går fra mig, er mit ønske, at du har tilegnet dig nogle af disse redskaber alt efter, hvad der giver mening i din situation.   

Metode
Som metode arbejder jeg primært med den kognitive retning, hvor jeg er inspireret af adfærdsterapeutiske tilgange samt teknikker og værdier fra ACT. Jeg anvender også metakognitive strategier. Men jeg vil altid tage udgangspunkt i præcis dit liv og herigennem finde de metoder, som bedst passer med det, du har behov for.
Uanset hvad er det mit fokus at kunne hjælpe dig med at skabe forandring i dit liv, som gør, du bedre kan leve efter dine behov, grænser og værdier.

N.B. Jeg tager ikke imod klienter med lægehenvisning.

+45 30 61 00 69

Symbol som tager dig til booking sidenTil Top symbol