Autoriseret psykolog, Aarhus

Sine Maria Helldén

Jeg er autoriseret psykolog og arbejder i Acindria med en række forskellige problemstillinger, herunder stress, sorg, angst og depression. Jeg har særlig erfaring med akutte og langvarige stresstilstande samt med at hjælpe mennesker med at finde vej tilbage efter kortere og længere sygemeldinger. Også temaer som sensitivitet, selvværd, identitet og seksualitet har jeg haft fokus på i mit arbejdsliv. Jeg er optaget af at understøtte menneskelig udvikling og trivsel.

Min tilgang
I samtalerne vil vi tage udgangspunkt i de konkrete udfordringer, du aktuelt oplever i dit liv – privat og/eller arbejdsmæssigt. Jeg arbejder med afsæt i metoder inden for den kognitive terapi, der inddrager mindfulness og medfølelse. Med udgangspunkt i dette inddrager jeg viden om kroppen, traumer og relationers betydning i udvikling og trivsel, hvor der er brug for det. Det er vigtigt, at vi arbejder på en måde, der giver mening for dig; hvor du føler dig støttet og oplever at kunne navigere i det, som er udfordrende med ny indsigt, styrke og glæde. 

Gennem nysgerrig udforskning i samtaler og øvelser vil vi sammen bane vejen for nye perspektiver og handlemuligheder. Det er min erfaring, at mennesker gennem det terapeutiske arbejde og træning i eksempelvis mindfulness kan opnå en større frihedsfølelse, venlighed og fleksibilitet i mødet med udfordringer. Det kan f.eks. være i mødet med svære livsomstændigheder, løbske tanker, vaner eller ubehagelige følelser.  

Mange begynder i terapi i perioder med modgang. Du kan også vælge at bruge et terapiforløb som en vej til selvudforskning og udvikling. Det kan fx være du ønsker mere afklaring og retning i tilværelsen, bedre relationer eller større livskvalitet, nærvær og

Sine Maria Helldén | Autoriseret psykolog

tilfredshed.

Jeg er uddannet underviser i det evidensbaserede program Mindfulness-baseret Stressreduktion (MBSR). I forløbets 8 uger får du en systematisk træning i at bruge mindfulness til at håndtere udfordringer i din hverdag, og du får støtte til at få din egen meditationspraksis. MBSR-programmet har vist sig særligt effektivt til at forebygge stress, angst og depression. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at deltage i et MBSR-gruppeforløb. Jeg tilbyder også supervision for psykologer og sundhedsprofessionelle, samt for mennesker der arbejder med mindfulness-baserede interventioner.

Jeg glæder mig til at møde dig.

N.B. Jeg tager ikke imod klienter med lægehenvisning.

telefon

+45 30 60 41 83

Symbol som tager dig til booking sidenTil Top symbol