Autoriseret psykolog, Skanderborg

Susanne Rønnow Runge Jensen

Som autoriseret psykolog i Acindria arbejder jeg med en bred vifte af psykiske problemstillinger, herunder stress, angst og depression, men også udfordringer i forbindelse med sygdom, smerter og parforhold. Jeg ser ofte, at psykiske problemer kan opstå som resultat af at være blevet slået så langt ud af kurs, at de normale strategier for at komme tilbage på sporet ikke længere virker. Og måske er man nu faret helt vild. Eller også har man aldrig kendt til strategier, som faktisk holder en på sporet i det lange løb. Derfor kan det være vigtigt at finde ud af, hvad der skal til for at komme stabilt tilbage til det spor, som giver dig en følelse af agens, mening og værdi.

Metode
Min terapeutiske tilgang er som udgangspunkt præget af kognitiv adfærdsterapi, hvor man anser tanker og handling som havende stor indflydelse for vores trivsel, hvorfor terapien fokuserer på at styre vores tanker og handlinger i en mere hensigtsmæssig retning. Dog er det vigtigst for mig, at du føler dig forstået i terapien, og at det, som vi arbejder med, giver mening og fungerer for dig. Derfor vil du opleve, at jeg som regel ikke hænger mig fast i en bestemt måde at gøre tingene på, men at mine interventioner i højere grad er skræddersyet til dine behov. Generelt går jeg meget ind for hjemmearbejde, idet min erfaring er, at forandringen sker mellem samtalerne og ikke altid i samtalerne. Derfor håber jeg, at du er med på at tage fat og gøre det, der skal til for at skabe en bedring i din tilstand.  

Mig som psykolog
En af mine kerneværdier er at møde mine klienter, der hvor de er, på en nærværende og omsorgsfuld måde.

Susanne Rønnow Runge Jensen | Autoriseret psykolog

Jeg vil i samtalerne søge at skabe en fælles forståelse af din problematik, så vi sammen kan finde relevante arbejdspunkter for din bedring. Igennem forskellige øvelser i samtalerne forsøger jeg at skabe ny indsigt og en følelse af agens, så du efter samtalen vil gå hjem og føle dig motiveret til selv at arbejde videre.  Jeg er en sød og rar psykolog, men du vil også opleve, at jeg indimellem stiller krav og konfronterer dig med ting, som du måske ikke selv har set. Dette gør jeg, idet arbejdet i høj grad skal foregå inden i dig selv, og derfor skal foretages af dig selv, for at have en længerevarende effekt.

N.B. Jeg tager ikke imod klienter med lægehenvisning.

Telefon

+45 30 60 35 62

Symbol som tager dig til booking sidenTil Top symbol