Samtaler og forløb

At gå til psykolog er en individuel proces. Nogen foretrækker det fysiske møde og synes, at den fysiske kontakt giver tryghed. Andre ønsker at samtalen foregår online eller pr. telefon, da det kan give stor fleksibilitet og tidsbesparelse. Hos Acindria skaber vi de rette rammer til din proces og udvikling.

Vi arbejder målrettet i vores psykologiske arbejde og sammen med dig afstemmer vi forventninger og målsætninger med dit forløb.

Vi ved, at ventetiden kan være meget lang, når man søger psykologbehandling via sygesikringen. Det er vores holdning, at psykologhjælp bør være let tilgængelig og til at betale for alle. Derfor har vi skabt et tilbud udenom sygesikringen, så du har mulighed for at komme til med det samme. Vi har afsat psykologer, som tilbyder individuel terapi til 699 kr.
Det er vores håb, at vi på denne måde kan hjælpe mennesker, der ellers ikke ville have haft råd til psykologhjælp.

Illustrering af samtale

Det behandler vi

Er min problematik alvorlig nok? Det spørgsmål stiller mange sig selv, når de overvejer at starte i forløb hos en psykolog. Vi mener, at alle livets udfordringer er værd at tage hånd om - store som små. Når vi tager fat i vores udfordringer i opløbet forhindrer vi, at de vokser sig større.

Hos Acindria tilbyder vi terapi og psykologisk rådgivning til personer i alle aldre. Vores psykologer er specialiseret inden for adskillige områder, og vi har erfaring med at anvende forskellige behandlingsmetoder, som tilpasses den enkelte og den aktuelle problematik.

Reol system

Priser

Individuel samtale ved autoriseret psykolog: 950 kr. (45 min.)

Individuel samtale ved psykolog under autorisationsforløb: 699 kr. (45 min.)
(N.B. tilbydes kun i Aarhus)


Parterapi: 1500 kr. (80 min.)

Gratis psykologsamtale
Hos Acindria tilbyder vi 15 minutters gratis forsamtale, så du kan få den helt rette hjælp.
Kontakt Giulia Leonessi på gl@acindria.com eller Heba Hamid på hh@acindria.com og book en tid. Du kan også altid kontakte os på vores hovednummer: 86 14 22 12 .

Særligt om sygesikringen
Det er kun psykologer med ydernummer, der kan tage imod klienter via sygesikringen, hvorfor man kan opleve lange ventetider. Jette Goller Kloth tager som den eneste af vores psykologer imod henvisninger fra sygesikringen hos Acindria.

Jette Goller Kloth samarbejder med Sygesikringen, hvor du gennem henvisning fra egen læge kan få tilskud til psykologhjælp.
Du kan læse mere om tilskudsordninger og priser hos Dansk Psykologforening.

Til Top symbolSymbol som tager dig til booking siden