Priser

Her kan du få et hurtigt overblik af hvad slags ydelser vi tilbyder, samt hvad prisen er på de forskellige ydelser.
Du har samtidig muligheden for at læse mere omkring enkelte ydelser eller trykke for at komme videre til at booke dig en tid hos en af vores psykologer

Online forløb

Onlineforløb: 1050kr. (45 min.)

Online forløb

Vi oplever, at flere i stigende grad ønsker at tage deres samtaleforløb online. Det giver stor fleksibilitet, da du kan gøre det hjemmefra eller fra din arbejdsplads, og du sparer tid og penge på transport. Meget ny forskning viser desuden, at et online psykologforløb er lige så givende som et fysisk forløb.

Du har også mulighed for at kombinere dit forløb mellem online og fysisk fremmøde afhængigt af, hvad du befinder dig bedst med eller hvad der logistisk passer dig bedst fra gang til gang.

Det er let at komme i gang med et online samtaleforløb. Din psykolog sender dig blot et link inden samtalen, som du klikker ind på. Vi bruger altid sikre, krypterede forbindelser som overholder gældende regler og retningslinjer for online terapi.

Parterapi

Uanset om man har været i et parforhold i mange år, eller forholdet stadigvæk er nyt, så kan man som par rende ind i vanskeligheder, som kan udfordre forholdet og skabe tvivl.
Parforhold kan se meget forskellige ud, men for de fleste pars vedkommende er forholdet fundamentalt for livskvaliteten i hverdagen. Det er vigtigt at tage hånd om de konflikter, der kan opstå, når to mennesker skal dele tilværelsen med hinanden.

Parterapi er for par, der gerne vil arbejde for forholdet. Parterapi er meget effektfuldt, fordi det hjælper til at skabe det nødvendige rum, hvor man kantale sammen på et dybere plan, lytte til hinanden og forstå hinanden til bunds.

Der kan være forskellige årsager til at gå i parterapi. Nogle par går i parterapi, fordi de er havnet i en ond spiral af skænderier og konflikter, som har en ødelæggende effekt på deres forhold. Andre gør det for at forebyggeproblemer og udfordringer inden de opstår.

Der kan være mange årsager til at gå i parterapi, men uanset årsagen til at gå i parterapi, så bør målet altid være at optimere og forbedre forholdet, så I igen kan blive glade for hinanden og jeres liv sammen.

Parterapi

Parterapi: 1.500kr. (80 min.)

Hvad vi ellers tilbyder

Individuel samtale ved autoriseret psykolog: 1050 kr. (45 min.)

Individuel samtale ved psykolog under autorisationsforløb: 800 kr. (45 min.)
(N.B. tilbydes kun i Aarhus)

Gratis psykologsamtale
Hos Acindria tilbyder vi 15 minutters gratis forsamtale, så du kan få den helt rette hjælp. Kontakt Giulia Leonessi på gl@acindria.com og book en tid. Du kan også altid kontakte os på vores hovednummer: 86 14 22 12 .

Særligt om sygesikringen
Det er kun psykologer med ydernummer, der kan tage imod klienter via sygesikringen, hvorfor man kan opleve lange ventetider. Jette Goller Kloth tager som den eneste af vores psykologer imod henvisninger fra sygesikringen hos Acindria.

Jette Goller Kloth samarbejder med Sygesikringen, hvor du gennem henvisning fra egen læge kan få tilskud til psykologhjælp.
Du kan læse mere om tilskudsordninger og priser hos Dansk Psykologforening.