Samtaler og forløb

At gå til psykolog er en individuel proces. Nogen foretrækker det fysiske møde og synes, at den fysiske kontakt giver tryghed. Andre ønsker at samtalen foregår online eller pr. telefon, da det kan give stor fleksibilitet og tidsbesparelse. Hos Acindria skaber vi de rette rammer til din proces og udvikling.

Vi arbejder målrettet i vores psykologiske arbejde og sammen med dig afstemmer vi forventninger og målsætninger med dit forløb.

Vi ved, at ventetiden kan være meget lang, når man søger psykologbehandling via sygesikringen. Det er vores holdning, at psykologhjælp bør være let tilgængelig og til at betale for alle. Derfor har vi skabt et tilbud udenom sygesikringen, så du har mulighed for at komme til med det samme. Vi har afsat psykologer, som tilbyder individuel terapi til 699 kr.
Det er vores håb, at vi på denne måde kan hjælpe mennesker, der ellers ikke ville have haft råd til psykologhjælp.

Illustrering af samtale

Det behandler vi

Er min problematik alvorlig nok? Det spørgsmål stiller mange sig selv, når de overvejer at starte i forløb hos en psykolog. Vi mener, at alle livets udfordringer er værd at tage hånd om - store som små. Når vi tager fat i vores udfordringer i opløbet forhindrer vi, at de vokser sig større.

Hos Acindria tilbyder vi terapi og psykologisk rådgivning til personer i alle aldre. Vores psykologer er specialiseret inden for adskillige områder, og vi har erfaring med at anvende forskellige behandlingsmetoder, som tilpasses den enkelte og den aktuelle problematik.

Reol system

Online forløb

Vi oplever, at flere i stigende grad ønsker at tage deres samtaleforløb online. Det giver stor fleksibilitet, da du kan gøre det hjemmefra eller fra din arbejdsplads, og du sparer tid og penge på transport. Meget ny forskning viser desuden, at et online psykologforløb er lige så givende som et fysisk forløb.

Du har også mulighed for at kombinere dit forløb mellem online og fysisk fremmøde afhængigt af, hvad du befinder dig bedst med eller hvad der logistisk passer dig bedst fra gang til gang.

Det er let at komme i gang med et online samtaleforløb. Din psykolog sender dig blot et link inden samtalen, som du klikker ind på. Vi bruger altid sikre, krypterede forbindelser som overholder gældende regler og retningslinjer for online terapi.

Viser et online forløb

Priser

Individuel samtale ved autoriseret psykolog: 950 kr. (45 min.)

Individuel samtale ved psykolog under autorisationsforløb: 699 kr. (45 min.)
(NB tilbydes kun i Aarhus)

Online rådgivende samtale via Hejdoktor: 600 kr. (30 min.)

Parterapi: 1500 kr. (80 min.)

Særligt om sygesikringen
Det er kun psykologer med ydernummer, der kan tage imod klienter via sygesikringen, hvorfor man kan opleve lange ventetider. Jette Goller Kloth tager som den eneste af vores psykologer imod henvisninger fra sygesikringen hos Acindria.

Jette Goller Kloth samarbejder med Sygesikringen, hvor du gennem henvisning fra egen læge kan få tilskud til psykologhjælp.
Du kan læse mere om tilskudsordninger og priser hos Dansk Psykologforening.

Til Top symbolSymbol som tager dig til booking siden